Príprava a použitie 3:1 1000 g ovocia 350 g cukru. 1000 g ovocia + 1 Gelfix Super + 350 g cukru = lahodný džem so 73% ovocia.
Dr. Oetker džemfix odporúčané k džemom s vysokým obsahom ovocia a nízkym obsahom cukru.
Príprava a použitie 1000 g ovocia + 1 Gelfix Extra + 500 g cukru = lahodný džem so 66% ovocia.
Dr. Oetker poleva na tortu. Jednoducho pripravíte. Sáčok vložte do horúcej vody (cca 75C) na 8 minút. Keď je poleva úplne rozpustený, odrežte roh vrecka. Poťah na tortu nakvapkáme priamo z vrecka na tortu a uhladíme nožom. Zvyšná poleva sa môže znovu použiť zahrievaním.
V Premium Pudingu Dr. Oetker sa snúbi tradícia a kvalita Dr. Oetker, spoločne s lahodnou pudingovou chuťou najlepších prírodných ingrediencií.
V Premium Pudingu Dr. Oetker sa snúbi tradícia a kvalita Dr. Oetker, spoločne s lahodnou pudingovou chuťou najlepších prírodných ingrediencií.
Vysokokvalitná tekutá rumová aróma na báze slnečnicového oleja. Výborne sa hodí na ochutenie tortových korpusov a koláčov, do krémových, pudingových či tvarohových náplní a vianočného pečiva.
Vysoko kvalitná tekutá vanilková aróma na báze slnečnicového oleja. Výborne sa hodí na ochutenie tortových korpusov a koláčov, do krémových, pudingových či tvarohových náplní.
Dr. Oetker želírovací cukor s fruktózou a so sladidlami 350g
Instantná kaša s vysokým obsahom ovsených vločiek. Príprava je veľmi jednoduchá, stačí zaliať vodou a chutné raňajky sú hotové.