Súbory Cookies nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov Cookies.
Čierne korenie celé dodáva jedlu pikantnú ostrosť, najmä ak sa pokrm dlhšie povarí.
Čierne korenie je hviezdou medzi koreniami. Hodí sa takmer ku všetkému a je veľmi obľúbené na celom svete.
Rasca mletá chutí zľahka sladkasto, mierne trpká chuť pripomína aníz. Obsahuje silné éterické oleje, vďaka ktorým sa uvoľňujú dôležité chute.
Rasca celá chutí bylinkovo, korenisto a má výraznú arómu. Jej silné éterické oleje majú veľký kulinársky význam.
Používa sa na ochutenie nátierok, cestovín, rybieho mäsa, rajčinových pokrmov. Bazalka je veľmi obľúbené, jemne aromatické korenie. Najčastejšie použitie Bazalky v kuchyni je na rôzne cestoviny alebo do rajčinových pokrmov. Spolu s oreganom typickou ingredienciou stredomorskej kuchyne.
Biele korenie, jemne mleté, môže mať od jemnej a čírej ostrosti, až po čisto ostrú chuť.
Bobkový list má silne korenistú a aromatickú chuť. Na varenie sa používajú sušené časti listov, pretože sú menej horké a dodajú pokrmom lepšiu chuť.
Cesnak má prenikavú vôňu, chutí ostro, mierne sladkasto a jemne pálivo.
Klinček je pikantno-aromatický a mierne horko-sladký. Dobre harmonizuje so škoricou a muškátovým orechom.
e unikátny svojou silnou vôňou, sladkastou a nezameniteľnou chuťou. Je obľúbený po celom svete.